Over ons

Even voorstellen…

Wij zijn PAPA GINO, een onderneming met een missie. Namelijk de beleving, pure smaken en vervolgens het bereiden met liefde  van de authentieke Italiaanse eten uit onze keuken en deze te delen met onze klanten.

Papa Gino

Wat PAPA GINO uniek maakt is de passie voor de authentieke steenoven en dagverse deeg die authentiek word bereidt waardoor je pasta’s, pizza’s en broodjes krijgt zoals deze in de jaren ’70 in Italië bestonden. Eerlijke en verse ingrediënten worden door echte vakmensen verwerkt tot de lekkerste pizza’s, gebakken in een echte steenoven. Naast de ruime selectie aan pizza’s maken wij ook heerlijke pasta’s, pizza’s, broodjes, salades, anti pasta en nog veel meer. Deze worden elke dag met liefde en hartstocht klaargemaakt. Van dagverse pastasauzen tot met de hand gedraaide pizzabollen. En dat proef je terug in onze gerechten.

Kwaliteit, gezond en snel.

Om onze kwaliteit te waarborgen werken wij uitsluitend met leveranciers die een duurzame werkwijze hanteren en rekening houden met onze slogan, kwaliteit, gezond en snel.  Zo gebruiken wij volkoren pizzadeeg, volkorenpasta, en glutenvrije pasta om niet alleen een lekker maar ook verantwoord gerecht voor u te bereiden. Onze groenten worden elke dag vers geleverd door lokale leveranciers. Wist je trouwens dat het pizzadeeg bij PAPA GINO voor een geheim percentage en mix  uit sojameel bestaat. Dit geeft het deeg een lekkere en luchtige structuur en niet geheel onbelangrijk… het scheelt calorieën!!!!. Dit willen wij onze klanten natuurlijk niet ontnemen.